Leila Bagge Wahlgren Kunngjør at hun Avslutter Lailaland

Laila Bagge Wahlgren mest kjent for sitt album “All About Love” og sin rolle i TV-programmet Jag ska bli stjärna; har kunngjort at hun går av med pensjon.
Denne nyheten kommer til oss når hun går ut av det populære TV-showet Lailaland hvor seerne kan følge henne og hennes eldste sønn Liam Pitts, 16. Sambon Korosh Kananian, 28, var først nølende med å delta i programmet, men fordi det ble vanskelig å holde ham utenfor kameraene, kan seerne også se et glimt av ham.

I den andre sesongen som ble vist på Viafree, Viaplay og TV3 i høst, måtte seerne følge henne og Koroshs drøm om å få et felles barn. Men turen dit har ikke vært lett. Tidligere ble Laila fortalt at hun har mindre enn 3 prosent sjanse for å bli gravid, og det er grunnen til at den andre sesongen av Lailaland viste hvordan hun tok hormonsprøyter. Da sesongen var slutt, var det fremdeles uklart hvordan det gikk for paret med graviditetskampen.

Laila vil nå ta en pause fra showet sitt, så hun kan prøve å få et annet barn før det er for sent. Laila (47 år) har uttalt at stress så vel som alder er medvirkende faktorer som påvirker hennes evne til å bli gravid. Det er uklart om showet skal gjenopptas i en fjerde sesong, eller om graviditeten hennes vil holde henne i Lailaland for alltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *